Uw ICT-omgeving in goede handen!
 

Visit ID biedt een breed scala aan diensten en advies. Wat we het meest doen is het leveren en onderhouden van computersystemen en randapparatuur. Daarnaast kunnen we u ook adviseren of helpen met het bekabelen van uw nieuwe kantoor, het verhuizen van telefonie en systemen, of het migreren van applicaties en diensten naar een andere aanbieder of leverancier.

 

“Zijn onze computers voldoende beveiligd tegen virussen?"

“Is onze bedrijfsdata veiliggesteld met een goede back-up?”

“Hoe kunnen mijn medewerkers effectiever werken, zoals thuis?”

“Zijn onze licenties op orde, zoals Windows en Office?”

“Kan ik met minder ICT-kosten, toch maximale winsten behalen?” 

 

Met onze meer dan 17 jaar ervaring kunnen wij op al deze punten adviseren. Wij zorgen er dan ook voor dat u gerust aan de slag kunt met hetgeen waar u goed in bent!

 

 

 

Onderhoud
Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om systeembeheer. Als u een eigen server en werkstations heeft, raden wij aan om deze regelmatig te onderhouden. Bij velen van onze klanten komen wij om de 3 maanden tot 1x in week persoonlijk langs om vragen te beantwoorden en beheer uit te voeren op de systemen. U heeft hierdoor één aanspreekpunt.
  

 

Mobiel werken
Werken hoeft zich vandaag de dag niet meer beperken tot het kantoor of de PC thuis. Ook hiervoor kunnen we oplossingen leveren en adviseren. Dit kan variëren van alleen mail op uw smartphone tot volledig functioneel werken op een laptop in bijvoorbeeld de trein of in de auto. 

 

Hulp op afstand
Remote Beheer op uw server of werkstations is vaak mogelijk, om heel snel te kunnen reageren op problemen of te besparen op reistijd. Onze helpdesk is tijdens kantooruren altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden en problemen op afstand op te lossen.   

 

 

Advies nodig?

Iedere bedrijfssituatie is uniek, en daarbij ook het computersysteem. Wij helpen u graag bij het maken van keuzes en overwegingen op het gebied van automatisering! 

 

 

© VISIT ID B.V. 2013                                                       | .Net Login | Webmail |

Free business joomla templates