Cloud diensten

Het avontuur van meer dan 25 jaar VisitID

Werken in de Cloud?

Werken in de Cloud betekent dat jouw programma’s en gegevens op elke locatie en op ieder apparaat bereikbaar zijn. Zo kun je altijd en overal jouw werkzaamheden uitvoeren. Bovendien is werken in de Cloud extra veilig. Jouw favoriete programma’s en bestanden staan opgeslagen op een externe Cloudserver. Deze data kun je eenvoudig oproepen via jouw eigen account op elk willekeurig apparaat, zolang je maar een internetverbinding hebt.
Allert Visser QuickScan
Microsoft Silver Partner VisitID Nijmegen

Microsoft 365

Daarnaast kun je jouw bestanden heel gemakkelijk met anderen delen via de Cloud. Je hoeft alleen anderen toegang te geven tot jouw bestanden. Tegenwoordig biedt Microsoft applicaties aan als een online-dienst. Die online-dienst heet Microsoft 365. Er hoeft geen investering te worden gedaan in de aanschaf en het onderhoud van eigen serverapparatuur. In plaats daarvan neem je Microsoft 365 af als een dienst (Software as a Service) en betaal je een vast bedrag per maand, afhankelijk van het aantal gebruikers. Met onze cloud diensten helpen we graag jouw vraagstuk op te lossen.

VisitID staat klaar om te helpen

Jouw ICT-omgeving
in goede handen!

Onderhoud

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om systeembeheer. Als je een eigen server en werkstations hebt, raden wij je aan om deze regelmatig te onderhouden. Dit kunnen we op afstand uitvoeren, maar bij veel van onze klanten komen wij regelmatig persoonlijk langs. Dan beantwoorden we al je vragen en voeren het beheer uit op de systemen. VisitID kent hiervoor één aanspreekpunt.

Hulp op afstand

Onze helpdesk is tijdens kantooruren altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden en problemen op afstand op te lossen. Het stopt niet bij het oplossen van problemen. Wij werken preventief door het goed configureren en onderhouden van alle computers, netwerken en gerelateerde Cloud-systemen, ook wel de ICT genoemd. Het continu onderhouden van deze systemen vinden wij erg belangrijk.

Bekijk hier meer diensten