Netwerkbeheer

Het avontuur van meer dan 25 jaar VisitID

Vertrouw blind op je IT omgeving en focus je op jouw bedrijf

Als je netwerkbeheerder ervoor zorgt dat jouw netwerk snel en feilloos werkt, vormt dat de basis voor een goed functionerende organisatie. Met een continu onderhouden netwerk heb je geen last van downtime en traagheid. Dat voorkomt stress, waardoor je jezelf kunt concentreren op je werk. De ICT-professionals van VISIT ID denken graag proactief met je mee, zodat jouw netwerk blijft voldoen aan de eisen die jouw bedrijf daaraan stelt. Onze professionals nemen je het netwerkbeheer met plezier uit handen.
Netwerkbeheer visitid Nijmegen
netwerkbeheer veiligheid ict VisitID security Nijmegen

Efficiënt door uitgebreide kennis

Tegenwoordig moeten medewerkers vanaf elke locatie bij de bedrijfsgegevens kunnen, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat onbevoegden ook op jouw netwerk of Cloud-omgeving kunnen komen. Door virtualisatie, centralisatie en een steeds grotere vraag naar Cloud-diensten en dus internetverbindingen, veranderen ook de eisen die aan beveiliging worden gesteld. VisitID heeft uitgebreide kennis op het gebied van de bijbehorende security. Met behulp van deze kennis zorgen wij ervoor dat jouw firewall op de meest efficiënte wijze wordt geïnstalleerd. Maar ook na die installatie blijven we je van dienst. We monitoren namelijk de activiteiten op jouw netwerk en reageren actief op security alerts. Natuurlijk voorzien we jouw apparatuur van de meest recente updates en patches. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat jouw netwerk maximaal beveiligd is.

VisitID staat klaar om te helpen

Jouw ICT-omgeving
in goede handen!

Onderhoud

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om systeembeheer. Als je een eigen server en werkstations hebt, raden wij je aan om deze regelmatig te onderhouden. Dit kunnen we op afstand uitvoeren, maar bij veel van onze klanten komen wij regelmatig persoonlijk langs. Dan beantwoorden we al je vragen en voeren het beheer uit op de systemen. VisitID kent hiervoor één aanspreekpunt.

Hulp op afstand

Onze helpdesk is tijdens kantooruren altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden en problemen op afstand op te lossen. Het stopt niet bij het oplossen van problemen. Wij werken preventief door het goed configureren en onderhouden van alle computers, netwerken en gerelateerde Cloud-systemen, ook wel de ICT genoemd. Het continu onderhouden van deze systemen vinden wij erg belangrijk.

Bekijk hier meer diensten