Systeembeheer

Het avontuur van meer dan 25 jaar VisitID

Jouw werk in de cloud geheel ontzorgd

VisitID biedt totaaloplossingen en neemt zo jouw systeembeheer uit handen. Wij kunnen het netwerk zo inrichten dat dit jouw bedrijf optimaal ondersteunt. Wij maken afspraken die we vastleggen in een Service Level Agreement (SLA). Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.
Systeembeheer visitid
QuickScan Allert Visser VisitID Nijmegen Cloud

Efficiënter werken

Bij ons staat de gebruiker centraal. Wij leveren resultaatgerichte ICT voor bedrijven zodat de medewerkers tevreden zijn en ook blijven. Hierdoor kan iedereen efficiënter werken en beter onderling communiceren. VisitID biedt je controle van jouw netwerk tegen een vast maandelijks tarief. Hierdoor kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Je weet dus precies waar je aan toe bent. Kies je ervoor om VisitID jouw netwerkbeheer over te laten nemen? Dan informeren wij je natuurlijk regelmatig over de stand van zaken binnen jouw netwerk. Daarnaast mag je van ons verwachten dat wij je altijd zullen adviseren aangaande de kwaliteit van jouw netwerk en gerelateerde zaken.

VisitID staat klaar om te helpen

Jouw ICT-omgeving
in goede handen!

Onderhoud

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om systeembeheer. Als je een eigen server en werkstations hebt, raden wij je aan om deze regelmatig te onderhouden. Dit kunnen we op afstand uitvoeren, maar bij veel van onze klanten komen wij regelmatig persoonlijk langs. Dan beantwoorden we al je vragen en voeren het beheer uit op de systemen. VisitID kent hiervoor één aanspreekpunt.

Hulp op afstand

Onze helpdesk is tijdens kantooruren altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden en problemen op afstand op te lossen. Het stopt niet bij het oplossen van problemen. Wij werken preventief door het goed configureren en onderhouden van alle computers, netwerken en gerelateerde Cloud-systemen, ook wel de ICT genoemd. Het continu onderhouden van deze systemen vinden wij erg belangrijk.

Bekijk hier meer diensten